Welkom bij de Mancave Paradise! Dit unieke houten bord is het perfecte decoratieve item om de mancave naar een hoger niveau te tillen. Met zijn stoere en robuuste uitstraling is dit bord een echte eyecatcher.

 

Het Mancave-bord is lasergesneden van hoogwaardig hout, waardoor elk exemplaar een uniek karakter heeft. De prachtige afwerking en het gedetailleerde snijwerk met de tekst "Mancave" geven het bord een vintage uitstraling die perfect past bij de sfeer van een mannelijke toevluchtsoord.

 

Het is geweldig cadeau-idee voor eenieder die hun mancave willen personaliseren.

Voor vaderdag, als verjaardagscadeau of gewoon zomaar…  

Dus, verras jouw papa, broer, oom, vriend of net wie dan ook met dit prachtige houten Mancave-bord en geef hem de perfecte aanvulling op zijn persoonlijke ruimte!

 

De standaard afmeting is 40cm breed en 32 cm hoog.

Grotere afmetingen in overleg.

Wenst u een andere kleurstelling, (welke dan ook) of bijvoorbeeld ecru met bruin zoals de XL versie op deze site) laat het ons gerust weten. 

 

Verder is het mogelijk om het bord te personaliseren; i.p.v. het woordje ‘THE’ op het bord zou hier de naam van de ontvanger kunnen komen of het woordje papa.

Gelieve dit bij de bestelling aangeven bij – opmerkingen -.

 

Het bord kan opgehangen worden met de bijgeleverde strook nanotape, dit is sterke zelfklevende tape.  (wij zijn echter niet verantwoordelijk voor eventuele beschadigingen aan de ondergrond na verwijdering van dit product).