Ben je op zoek naar een uniek en persoonlijk cadeau voor je ouders, schoonouders of andere bijzondere mensen in je leven? Kies dan voor ons prachtige houten dienblad, dat we speciaal voor jou kunnen personaliseren met een lasergegraveerde tekst en / of afbeelding!


Dit dienblad is gemaakt van hoogwaardig hout en heeft een mooie, natuurlijke uitstraling. Door de personalisatie wordt het een echt uniek en bijzonder cadeau, dat zeker in de smaak zal vallen bij de ontvanger.


Of je nu kiest voor een naam, monogram, een persoonlijke boodschap of een mooie afbeelding, ons team zorgt ervoor dat de gravure met de grootste zorg wordt uitgevoerd. Zo krijg je een dienblad dat niet alleen mooi is om te zien, maar ook nog eens van hoge kwaliteit is. Voor de levering ontvang je een digitale proefdruk, zo kun je nog eventuele wijzigingen aan ons doorgeven.

Het dienblad heeft ruime afmetingen, 35 cm breed, 25 cm hoog en de dikte is bijna 2 cm, oerdegelijk dus!
Eigenlijk zijn het 2 dienbladen in 1... het dienblad wordt namelijk geleverd met een 'inlay' een stuk dat precies in het dienblad zelf pas.
Je kunt dit los gebruiken als serveerplank, gebruiken in het dienblad zelf of ter decoratie ergens neerzetten of hangen aan de muur.

Bij opmerkingen graag doorgeven welke gegevens je graag op het dienblad wilt terugzien naam, namen, het monogram en eventuele of andere details.

 

Onder het kopje - Verjaardagen- zie je een voorbeeld van een feestelijk dienblad, Happy Birthday!!!