Met onze 100 watt CO2 precisie laser kunnen we deze Mandala, een prachtige blikvanger in uw interieur, voor je ontwerpen. En hierbij geldt verder… De keuze is reuze!

 

Zo kun je kiezen uit verschillende materiaalsoorten.

Kies je bijvoorbeeld voor 5 mm multiplex mat zwart gespoten, hierbij is de houtstructuur nog mooi zichtbaar. Ga je toch liever voor een geheel glad ontwerp, dan raden wij 4 mm mat zwart MFD aan.

 

Andere opties zijn 4 mm MDF met daarop een overlay. De overlays die we momenteel in het assortiment hebben zijn; carbon black mat, suede zwart (dit geeft echt een mooi diepzwart en toch warm gevoel aan het geheel), gouden glitterstructuur, goudkleurig uni (zeer stijlvol!) en antraciet met goud.

Voor een betere beeldvorming van deze materialen kun je de detailfoto’s hiervan bekijken.

Hier staan ook wat voorbeelden bij van gerealiseerde projecten met deze overlays.

 

 

De Mandala zonder overlay is leverbaar drie formaten:

  • 40 x 40 cm   ----   € 36,95
  • 50 x 50 cm   ---   € 45,95
  • 60 x 60 cm   ---   € 58,95

Deze prijzen zijn gebaseerd op 5 mm matzwart gespoten multiplex of matzwart 4 mm MDF.

 

De Mandala met goudkleurig uni of antraciet met goud overlay is leverbaar in 2 formaten:

  • 40 x 40 cm   ----   € 44,95
  • 50 x 50 cm   ---   € 54,95

 

Overlay met carbon black zwart, suede zwart of gouden glitter:

  • 40 x 40 cm   ----   € 44,95

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW exclusief verzendkosten € 6,75.

 

Het beste van alles is dat deze muurkunst eenvoudig op te hangen is en geen ingewikkelde montage vereist, het kan gewoon op de wand worden geplakt Nano tape. Deze wordt bij de bestelling meegeleverd (wij zijn echter niet verantwoordelijk voor eventuele beschadigingen aan de ondergrond na verwijdering van dit product).

 

Je kunt de bestelling van deze wanddecoratie plaatsen via deze site of per mail naar: info@laserfeetje.nl

In beide gevallen sturen wij nadien de betaallink, dit vanwege de verschillende afmetingen en de daarbij behorende prijzen. Bij het bestellen c.q. afrekenen (€ 0,00)  via deze site kun je dan kiezen voor afhalen.

Vanzelfsprekend sturen wij de bestelling per post naar je toe indien dit gewenst is.

Gelieve bij de bestelling (bij opmerkingen) de gewenste afmeting doorgeven alsmede het gewenste materiaal c.q. de gewenst overlay.

 

Even wat aanvullende informatie over de Mandala:

 

De Mandala is een uniek en veelzijdig kunstwerk dat eeuwenlang door verschillende culturen is bewonderd en gemaakt. Het is een universeel symbool dat perfect past in elke ruimte en aan elke persoonlijkheid verschillende betekenissen kan geven. Met de Mandala worden verschillende invloeden en stijlen gecombineerd, zoals de kleurrijke Aziatische culturen, de zachte, vloeiende lijnen van de moderne kunst en de diepe spirituele betekenissen uit de boeddhistische en hindoeïstische tradities. De Mandala is een uniek kunstwerk dat een rustgevende en spirituele betekenis heeft. Het is een krachtig symbool dat de betekenis aan de kijker geeft van vrede, harmonie en eenheid. Het is een prachtig cadeau.!