Transformeer je kamer tot een echte Man Cave met onze unieke Formule 1 circuits! Onze hoogwaardige muurkunst is geïnspireerd op de adrenaline-gevulde wereld van de Formule 1 en is perfect voor elke autoliefhebber. De gedetailleerde circuits zijn ontworpen om een echte race-sfeer te creëren in elke kamer.

 

Onze circuits zijn verkrijgbaar in verschillende lijsten en deze zijn allen voorzien van een carbon achterzijde. De circuits zelf zijn gesneden uit 4 mm MDF en bekleed met zwart suede, dit geeft een supermooi, diepzwart effect. Het contrast met het carbon is geweldig!

 

Je kunt kiezen voor de zwarte lijst van 40 x 50 cm, hierop staan alle circuits van 2023. Je kunt er echter ook voor kiezen om voor een enkel circuit te gaan, deze zijn leverbaar in lijsten van 20 x 30 cm of van 30 x 40 cm, in zwart of houtkleur.

Op de foto zie je alle beschikbare circuits, hier kun je een keuze uit maken..

 

Gelieve bij bestellen, bij - opmerkingen- de gewenste kleur lijst en het gewenste circuit aangeven. Voorafgaand aan de levering ontvangt u een digitale proefdruk.

 

Onze producten worden met de hoogste kwaliteit materialen gemaakt, waardoor ze duurzaam en bestand zijn tegen verkleuring.

Breng de spanning van de Formule 1 in huis met onze F1 circuits en geniet elke dag van de race-ervaring. Bestel nu en geef je kamer de ultieme upgrade!