Op zoek naar een uniek decoratie-item om jouw huis wat extra karakter te geven? Dit prachtige ruitvormige wandpaneel is dan de perfecte keuze! Of het nu gaat om de woonkamer, slaapkamer of studeerkamer, dit exemplaar zal zeker indruk maken.De ruitvormige vorm voegt een speels tintje toe aan je interieur en je hebt de keuze uit verschillende kleuren c.q. stijlen.

 

Met onze 100 watt CO2 precisie laser kunnen we dit ontwerp voor je realiseren.

En hierbij geldt verder… De keuze is reuze!

 

Zo kun je kiezen uit verschillende materiaalsoorten.

Kies je bijvoorbeeld voor 5 mm multiplex mat zwart gespoten, hierbij is de houtstructuur nog mooi zichtbaar. Ga je toch liever voor een geheel glad ontwerp, dan raden wij 4 mm mat zwart MFD aan.

 

Andere opties zijn 4 mm MDF met daarop een overlay. De overlays die we momenteel in het assortiment hebben zijn; carbon black mat, suede zwart (dit geeft echt een mooi diepzwart en toch warm gevoel aan het geheel), gouden glitterstructuur, goudkleurig uni (zeer stijlvol!) en antraciet met goud.

Voor een betere beeldvorming van deze materialen kun je de detailfoto’s hiervan bekijken. Hier staan ook wat voorbeelden bij van gerealiseerde projecten met deze overlays.

 

De afmetingen en bijbehorende maten van dit exemplaar zijn als volgt:

 

40 cm breed en 25 cm hoog:

Prijs zonder overlay € 32,95

Prijs met overlay € 40,95

 

50 cm breed en 31 cm hoog:

Prijs zonder overlay € 42,95

Prijs met overlay € 48,95

 

60 cm breed en 37 cm hoog:

Prijs zonder overlay € 52,95

Prijs met overlay € 58,95

 

Het beste van alles is dat deze muurkunst eenvoudig op te hangen is en geen ingewikkelde montage vereist, het kan gewoon op de wand worden geplakt Nano tape. Deze wordt bij de bestelling meegeleverd (wij zijn echter niet verantwoordelijk voor eventuele beschadigingen aan de ondergrond na verwijdering van dit product).

 

Je kunt de bestelling van deze wanddecoratie plaatsen via deze site of per mail naar: info@laserfeetje.nl

In beide gevallen sturen wij nadien de betaallink, dit vanwege de verschillende afmetingen en de daarbij behorende prijzen. Bij het bestellen c.q. afrekenen (€ 0,00)  via deze site kun je dan kiezen voor afhalen.

Vanzelfsprekend sturen wij de bestelling per post naar je toe indien dit gewenst is.

Gelieve bij de bestelling (bij opmerkingen) de gewenste afmeting doorgeven alsmede het gewenste materiaal c.q. de gewenst overlay.